Jag får många gånger frågan om det inte är ensamt som egenföretagare. Jag sitter ju för det mesta hemma själv och jobbar. Svaret är NEJ. Absolut inte. Här är varför:

2016-05-26_DigitalInsight

Hanna från Sångfabriken lattjar i pausen under Acandos inspirerande eftermiddag “Digital Insights”

1) Det finns en massa nätverk och roliga event för företagare!  Jag kan gå på precis vilka jag vill – och utan att fråga någon chef!!

Det tar en del tid ifrån själva jobbet, men ger så mycket tillbaka i form av energi och idéer som jag investerar i mitt företag. Det är också ett sätt att bevaka omvärlden – konkurrenter, nya möjligheter och innovationer.

1) När jag verkligen “jobb-jobbar” är det skönt att ha lugn och ro omkring sig. Ibland tar jag en kaffepaus framför facebook eller bokar lunchdejt med en kompis. Ibland behöver jag hjälp och då hör jag av mig till någon ur mitt nätverk.

Mia Törnblom föreläste inför Speedbusiness i förra veckan - vi har träffats förut och bytte lite böcker.

Mia Törnblom gjorde en fantastisk föreläsning inför Speedbusiness i förra veckan – vi har träffats förut och bytte lite böcker.

Och det här var sista inlägget på den gamla hemsidan. Nästa gång jag skriver är det – förhoppningsvis – på en ny skitsnygg, dynamisk webbplats. 🙂