På avigsidan

Yvonne kommer hem till Villunda och sin handarbetsbutik efter en långresa. Lilian som har hållit ställningarna i butiken är uppsagd från sitt vanliga jobb och maken Anders gör livet surt för henne.
Julia har gått ner i tid på reklambyrån efter en bröstcancerbehandling. Ersättaren Ben är populär bland alla, men Julia är skeptisk. Är hon bara avundsjuk eller är han en bluff?
Och vad har hennes Johan för sig? Ska allt klarna efter en yogaresa till Italien?
I PÅ AVIGSIDAN följer du några av kvinnorna i Stickisgänget. En gång i tiden spelade de i stadens enda flicklag i fotboll. Nu träffas på stick- & syjunta en gång i månaden.
PÅ AVIGSIDAN är en lättläst relationsroman/feelgood om vänskap, resor och relationer berättat med en glimt av humor. Boken är den fristående andra delen i Stickis-trilogin.
Beställ ditt ex, bok eller e-bok hos BoD:

Fösta delen i Stickis-trilogin: NINNIS AFFÄR
Yvonne har ännu inte fyllt 55 och funderar vad hon vill göra med sitt liv. Ska hon behålla tryckeriet hon fått i arv och arbetat på tillsammans med maken Artur? Och vad var det egentligen han försökte säga när han dog mitt i en mening? Vem är personen på fotografiet i hans privata gömmor? Ett impulsivt beslut förändrar Yvonnes liv och en resa till Asien får en oväntad utgång.

Vi får träffa Yvonnes vänner i stick- & syjuntan, speciellt Lilian som är några år yngre och mår sämre och sämre i sitt äktenskap. Och Ninnis affär, vad kommer den att betyda för dem båda?
Om drömmar och hemligheter. På allvar och med humor. Provläs

Beställ via: helene @naikutrend.se. Pris 95 kr + ev frakt , fraktfritt vid köp av 2 böcker.
Signerad om så önskas. Du kan också beställa via t.ex. Bokus.
Mjukband, 130 x 205 mmISBN 9 789198202229

Mål som motiverarMål som motiverar

Hur skaffar du drömyrket? Hur motiverar du dina anställda?
Hur blir du starkast i världen? I boken får du inspiration och verktyg för att sätta mål och hitta motivationen hos dig själv och andra. Du får också läsa om vanliga människor som förändrat sina liv. Kan de, så kan du!

Extrapris endast 29 kr (+ ev frakt)
Mejla helene @naikutrend.se
Finns även som e-bok och pdf: 69 kr

En rolig bok som man blir glad av och som rekommenderas till alla som vill vara sig själv och våga bli ännu bättre på det!
(Maria Bielke von Sydow, egen företagare och författare)

Boken är lättläst och ger tydliga och bra tips om hur man på ett enkelt sätt både kan nå sina mål samt få inspiration till att faktiskt sätt upp mål och se fördelarna med det. Bästa kapitlet för mig personligen var “Att vända misslyckande till erfarenhet“. (Måns Clausen, skådespelare)

 

Förbättringsvägen – Verktyg & inspiration för företagets utveckling

SLUTSÅLD I PAPPERSFORM!

Pdf-bok: Pris 79 kr inkl moms.
MEJLA helene @naikutrend.se för beställning.

Provläs de första sidorna

 

 

 

Recensioner

“Den är lättläst, pedagogisk och samtidigt innehållsrik.(…) Jag kan verkligen rekommendera denna bok för såväl små som stora företag.”  

“Du har på ett enkelt, avskalat och konkret sätt lyckats fånga hela min värld (…) i en väl avvägd blandning och anpassat för olika typer av användare. Innehållet är helt strålande och jag är stolt över att få vara med på ett hörn.”
(Anna-Karin Djupenström, kvalitetsledningsrådgivare på Stora Enso)

“Jag har ansvarat för flera förbättringsarbeten av den här sorten i min operativa verksamhet som företagsledare och konsult och det är bara att konstatera att vi hade vunnit mycket tid och rätat ut många frågetecken om alla som var engagerade hade börjat projektet med att läsa Helene Kolseths bok.”  (Holger Wästlund, egen företagare)

 

Hälsa & Folkbildning – Första bokenBokomslag Hälsa och Folkbildning Första boken

Hälsa & Folkbildning är ett bokprojekt som arbetar med upplysning och folkbildning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv.

I boken deltar 101 människor med olika livserfarenheter och definitioner på hälsa och ohälsa. Jag deltar med en text om fördelarna med styrketräning när du är över 50.

Beställ boken via mejl: helene @naikutrend.se
Pris: 50 kr
(+ porto)

 

Välskriven, underhållande och mycket igenkänning! Väntar på fortsättningen.

Agneta, journalist

Fin stil och en härlig underton.

B-K, pensionerad bibliotekarie

Tack för njutbar läsning. Jag väntar med spänning på mer!

Ulrika, läsare