Böcker

Hälsa & Folkbildning – Första bokenBokomslag Hälsa och Folkbildning Första boken

Hälsa & Folkbildning är ett bokprojekt som arbetar med upplysning och folkbildning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv.

I boken deltar 101 människor med olika livserfarenheter och definitioner på hälsa och ohälsa. Jag deltar med en text om fördelarna med styrketräning när du är över 50.

Läs mer och var med i utlottning av boken!
eller
Beställ boken via mejl: helene(snabel-a) naikutrend.se
Pris: 150 kr (+ porto)

 

Mål som motiverarMål som motiverar

Hur skaffar du drömyrket? Hur motiverar du dina anställda?
Hur blir du starkast i världen?

I boken Mål som motiverar får du tips, inspiration och verktyg för att sätta mål och hitta motivationen hos dig själv och andra. Du får också läsa om vanliga människor som förändrat sina liv. Kan de, så kan du!

Du kan beställa från Bokus eller direkt från mig:
helene(snabel-a)naikutrend.se
Pris: 120 kr (inkl 6 % moms)
E-bok eller pdf: 49 kr – mejla mig så skickar jag!

En rolig bok som man blir glad av och som rekommenderas till alla som vill vara sig själv och våga bli ännu bättre på det!
(Maria Bielke von Sydow, egen företagare och författare)

Boken är lättläst och ger tydliga och bra tips om hur man på ett enkelt sätt både kan nå sina mål samt få inspiration till att faktiskt sätt upp mål och se fördelarna med det. Bästa kapitlet för mig personligen var “Att vända misslyckande till erfarenhet“. (Måns Clausen, skådespelare)

 

Förbättringsvägen – Verktyg & inspiration för företagets utveckling

Boken vänder sig till dig och företaget som vill komma igång med förbättringsarbete.Lär dig grunderna för ett bra kvalitetsarbete, något om modeller och verktyg och hur ni systematiskt håller det igång. Kanske siktar företaget mot en certifiering i kvalitetsstandard så småningom?

Beställa
Du kan beställa Förbättringsvägen direkt här (eller hos Bokus). Mejla din beställning och få boken i posten efter ett par dagar. Boken är spiralbunden och har omslag i kartong, 148 sidor.

Pris: 180 kr (inkl 6 % moms ) Porto ingår.
Företagsrabatt vid köp av minst 3 ex:
150 kr exkl moms (inkl distribution). Begär offert vid större köp.

Pdf-bok:  Efter betalning får du den via mejl. Pris 79 kr inkl moms.

 

Provläs de första sidorna

Recensioner

“Den är lättläst, pedagogisk och samtidigt innehållsrik.(…) Jag kan verkligen rekommendera denna bok för såväl små som stora företag.”  Läs hela recensionen på Bokus

“Du har på ett enkelt, avskalat och konkret sätt lyckats fånga hela min värld (…) i en väl avvägd blandning och anpassat för olika typer av användare. Innehållet är helt strålande och jag är stolt över att få vara med på ett hörn.”
(Anna-Karin Djupenström, kvalitetsledningsrådgivare på Stora Enso)

“Jag har ansvarat för flera förbättringsarbeten av den här sorten i min operativa verksamhet som företagsledare och konsult och det är bara att konstatera att vi hade vunnit mycket tid och rätat ut många frågetecken om alla som var engagerade hade börjat projektet med att läsa Helene Kolseths bok.”  (Holger Wästlund, egen företagare) Läs hela recensionen på Bokia

Vardagskämpar
I kapitlet “Vardagskämpar” delar andra företagare med sig av sina framgångar, misslyckanden och bästa tips. Medverkande är: Johan Boberg på Edita Bobergs, Mika Snell på EFKOM, Patrik Schultz på Må Bättre och Anna-Karin Djupenström på Stora Enso.