Välj en sida

Fösta delen i Stickis-trilogin: NINNIS AFFÄR
Yvonne har ännu inte fyllt 55 och funderar vad hon vill göra med sitt liv. Ska hon behålla tryckeriet hon fått i arv och arbetat på tillsammans med maken Artur? Och vad var det egentligen han försökte säga när han dog mitt i en mening? Vem är personen på fotografiet i hans privata gömmor? Ett impulsivt beslut förändrar Yvonnes liv och en resa till Asien får en oväntad utgång.

Vi får träffa Yvonnes vänner i stick- & syjuntan, speciellt Lilian som är några år yngre och mår sämre och sämre i sitt äktenskap. Och Ninnis affär, vad kommer den att betyda för dem båda?
Om drömmar och hemligheter. På allvar och med humor. Provläs

Beställ via: helene @naikutrend.se. Pris 99 kr + ev frakt 42 kr, fraktfritt vid köp av 2 böcker. 
Signerad om så önskas. Du kan också beställa via t.ex. Bokus.
Mjukband, 130 x 205 mmISBN 9 789198202229

Mål som motiverarMål som motiverar

Hur skaffar du drömyrket? Hur motiverar du dina anställda?
Hur blir du starkast i världen?

I boken Mål som motiverar får du tips, inspiration och verktyg för att sätta mål och hitta motivationen hos dig själv och andra. Du får också läsa om vanliga människor som förändrat sina liv. Kan de, så kan du!

Vid direktbeställning via mejl: helene(snabel-a)naikutrend.se
80 kr (ordinarie pris 120 kr)
E-bok eller pdf: 49 kr (beställs via mejl)

Du kan också beställa från Bokus

En rolig bok som man blir glad av och som rekommenderas till alla som vill vara sig själv och våga bli ännu bättre på det!
(Maria Bielke von Sydow, egen företagare och författare)

Boken är lättläst och ger tydliga och bra tips om hur man på ett enkelt sätt både kan nå sina mål samt få inspiration till att faktiskt sätt upp mål och se fördelarna med det. Bästa kapitlet för mig personligen var “Att vända misslyckande till erfarenhet“. (Måns Clausen, skådespelare)

 

Förbättringsvägen – Verktyg & inspiration för företagets utveckling

Boken vänder sig till dig och företaget som vill komma igång med förbättringsarbete.Lär dig grunderna för ett bra kvalitetsarbete, något om modeller och verktyg och hur ni systematiskt håller det igång. Kanske siktar företaget mot en certifiering i kvalitetsstandard så småningom?

Beställa
Du kan beställa Förbättringsvägen direkt här (eller hos Bokus). Mejla din beställning och få boken i posten efter ett par dagar. Boken är spiralbunden och har omslag i kartong, 148 sidor.

Pris: 180 kr (inkl 6 % moms ) Porto ingår.
Företagsrabatt vid köp av minst 3 ex:
150 kr exkl moms (inkl distribution). Begär offert vid större köp.

Pdf-bok:  Efter betalning får du den via mejl. Pris 79 kr inkl moms.

 

Provläs de första sidorna

Recensioner

“Den är lättläst, pedagogisk och samtidigt innehållsrik.(…) Jag kan verkligen rekommendera denna bok för såväl små som stora företag.”  Läs hela recensionen på Bokus

“Du har på ett enkelt, avskalat och konkret sätt lyckats fånga hela min värld (…) i en väl avvägd blandning och anpassat för olika typer av användare. Innehållet är helt strålande och jag är stolt över att få vara med på ett hörn.”
(Anna-Karin Djupenström, kvalitetsledningsrådgivare på Stora Enso)

“Jag har ansvarat för flera förbättringsarbeten av den här sorten i min operativa verksamhet som företagsledare och konsult och det är bara att konstatera att vi hade vunnit mycket tid och rätat ut många frågetecken om alla som var engagerade hade börjat projektet med att läsa Helene Kolseths bok.”  (Holger Wästlund, egen företagare) Läs hela recensionen på Bokia

Vardagskämpar
I kapitlet “Vardagskämpar” delar andra företagare med sig av sina framgångar, misslyckanden och bästa tips. Medverkande är: Johan Boberg på Edita Bobergs, Mika Snell på EFKOM, Patrik Schultz på Må Bättre och Anna-Karin Djupenström på Stora Enso.

Hälsa & Folkbildning – Första bokenBokomslag Hälsa och Folkbildning Första boken

Hälsa & Folkbildning är ett bokprojekt som arbetar med upplysning och folkbildning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv.

I boken deltar 101 människor med olika livserfarenheter och definitioner på hälsa och ohälsa. Jag deltar med en text om fördelarna med styrketräning när du är över 50.

Läs mer och var med i utlottning av boken!
eller
Beställ boken via mejl: helene(snabel-a) naikutrend.se
Pris: 120 kr (+ porto)

 

Välskriven, underhållande och mycket igenkänning! Väntar på fortsättningen. Agneta, journalist

Fin stil och en härlig underton. B-K, pensionerad bibliotekarie

Nu sitter jag här och väntar på nästa bok om stickisgänget. Jättebra bok! Carina, läsare